søndag 12. mai 2013

Dag 2 : Blei ikke noe fisking på oss i dag, men neste tur går til veneren i Sverige

Etter å ha fiska  i 16 timer i går med bare en undermåler i båten, så var det vel en kombinasjon av at trua ikke var helt på topp og vi var vel så slitne når klokka ringte + at vi så det regna ute. At vekkerklokka blei skrudd av og vi sov videre til klokka blei 12:30.

Så en skuffende konkurranse deltagelse fra Team Håvern inn i år.

Men gratulerer til alle som fiska bra!

Neste tur blir til veneren, hvor vi har bestillt hytte på Ørnes fiskecamp fra 17-20 mai. Så vi får bare håpe på bra nok vær tell at vi får fiska og at vi klarer å finne fisken.
For vi ser jo på bloggene til folk at fiske i veneren nå er veldig bra, men vi er jo ikke kjent der, for vi har bare vært der en tur i 2010 før,

hvis det er noen som har noen tips til plasser hvor det lønner seg å starte fiske, så setter vi stor pris på om dere kunne delt det med oss.

Leser jo at det lønner seg å leite etter plasser med litt varmere vann, men det visste vi jo egentlig fra før. Men det hadde vært fint med litt mer info/tips om plasser/steder det er bra og fiske nå på våren i nærheten av ørnes fiskecamp/Åmål.

Ta kontakt :Enten her på bloggen, e-mail: ptgundhus@hotmail.com, PM på fiskersiden.no: gundhus eller trollingfiske.org/forum/: Team Håværninn.

Takk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar